7 december 2021

Aerobed: het beste luchtbed voor gebruik in huis

3 min read
Luchtbed

Wie tijdens de vakantie op een luchtbed heeft geslapen, zal zich met nostalgie die fluwelen springkussens herinneren, rood aan de ene kant en blauw aan de andere zijde. Ze worden nog steeds in veel winkels verkocht. Sindsdien zijn ze echter enorm geëvolueerd.

Verschillende soorten luchtbedden

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten opblaasbedden en matrassen. Dit zijn enkele voorbeelden:

  • Klassiek. Het is een eenvoudig luchtbed, met een gevlokte structuur en in een enkel of dubbel formaat.
  • High profile. Binnen dit type zijn er verschillende assortimenten. Er zijn grotere en duurzame exemplaren. Ze hebben meestal een versterkte structuur, dus ze zijn minder vatbaar voor kromtrekken en schommelen. Ze bestaan ​​ook met een gevlokte en stoffen textuur. Sommige hebben geavanceerde systemen voor luchtcirculatie en er zijn zelfs koppen.
  • Slaapbank. Inderdaad, er zijn zelfs opblaasbare banken die in bedden veranderen. Ze zijn het beste als je zou willen genieten op een camping met hetzelfde comfort als thuis. Overdag heb je een bank om op te zitten en tv te kijken en ‘s nachts een bed om op te slapen.

Comfortabel slapen met het AeroBed luchted

In de praktijk blijkt dat het opblazen van een luchtbed erg vermoeiend kan zijn. In sommige gevallen wordt je ook nog eens wakker op de rotsachtige grond omdat de matras volledig is leeggelopen.

Met het AeroBed luchtbed voorkom je beide ongemakkelijke situaties, omdat die is voorzien van een ingebouwde pomp. Het lijkt meer op een echte matras dan de standaard luchtbedden die je rugpijn kunnen bezorgen als je kampeert of bij een vriend thuis in de woonkamer slaapt.

AeroBed is een van de meest luxueuze luchtbedden die er zijn en heeft een pompsysteem dat de hele nacht een van de drie stevige instellingen kan handhaven. Het heeft zelfs een hoofdeinde.

Voor wie AeroBed geschikt is

AeroBed heeft drie hardheidsinstellingen: zacht, medium en hard. Hierdoor kunnen slapers precies de hardheid kiezen die ze willen op basis van hun voorkeuren: zijslapers kunnen bijvoorbeeld een zachte instelling kiezen, terwijl degenen die de beste matras voor een buikkussen nodig hebben, een harde instelling kunnen kiezen.

AeroBed is perfect voor mensen die willen dat hun luchtmatras de hele nacht dezelfde stevigheid blijft behouden. Dit luchtbed is namelijk voorzien van een secundair comfortslot dat tijdens het slapen daadwerkelijk lucht in de matras pompt. Dit betekent dat een slaper niet wakker zal worden op een leeggelopen matras.

Het is geweldig om een ​​complete kamer te hebben met schuimmatrassen, lakens en een hele drie meter erin. Voor degenen die niet genoeg ruimte of budget hebben, is AeroBed een goede keuze. Het kan overal worden geïnstalleerd en biedt uitstekende ondersteuning en comfort voor elke bezoeker.

Voordelen van de AeroBed luchtmatras

Allereerst biedt AeroBed drie maten aan: Twin, Full en Queen. Het maakt niet uit welke maat je kiest, de lengte bedraagt 20 inch. Dat is groter dan veel luchtbedden. AeroBed ziet er bijna uit als een standaard matras, met een grote bodem en een comfortlaag aan de bovenkant.

Het gehele AeroBed is gemaakt van duurzaam gelamineerd PVC, dat lekbestendig is. Op de bovenkant van de matras heeft het luchtmatras een laag geborstelde polyester en een antimicrobiële behandeling. De polyester maakt de bovenkant van de matras minder glad en de antimicrobiële behandeling houdt het schoon en vrij van schimmel en meeldauw.

Er zijn een aantal functies waardoor AeroBed echt opvalt. Behalve dat hij voorzien is van de ingebouwde pomp met drie hardheidsinstellingen, kun je de matras gewoon in de muur plaatsen, hem naar de gewenste instelling draaien en de matras zal uitzetten. Er is ook een deflatie-instelling die lucht uit de matras kan zuigen, zodat mensen niet op een onhandige manier de lucht hoeven uit te blazen.

Dankzij het secundair comfortslot en een tweede pomp kan lucht in de matras worden gepompt terwijl je slaapt; het meet de stevigheid van het AeroBed en als de lucht naar buiten stroomt, corrigeert het de situatie. Deze pomp is stiller dan de hoofdpomp en maakt slapers ‘s nachts niet wakker. Het enige waarvoor je hoeft te zorgen is dat je de matras ‘s nachts op de gewenste plek plaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *