7 december 2021

Beroepen met een risico

2 min read

Zoek jij een beetje uitdaging in je werk? Dan moet je niet dagelijks op het kantoor zitten. Een uitdagend beroep zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Zie jij het wel zitten om iedere dag weer flink uitgedaagd te worden? Hou je wel van een beetje spanning? Bekijk dan eens deze beroepen?

Ongediertebestrijding

Wellicht klinkt het niet uitdagend, maar een beroep als ongediertebestrijder is best spannend. Het ene moment sta je ratten te vangen in Amsterdam en het andere moment moet je een wespennest verwijderen in Almere. Wil jij werken als ongediertebestrijder? Of heb jij een ongediertebestrijder nodig? Kijk dan eens op de website van MdB Ongediertebestrijding

Bij de politie

Misschien wel één van de meest gevaarlijke beroepen is het beroep van agent. Iedere dag of nacht is anders en je weet nooit hoe de dag gaat lopen. De ene dag zit je achter een scooterdief aan, waar je de andere dag met het hele korps achter een moordverdachte aan zit. 

Beveiligingsmedewerker

Je kunt dit beroep op verschillende manier uitvoeren. Wil jij in het nachtleven bij een discotheek, kroeg of casino staan? Dan heb je vaak te maken met dronken of aangeschoten mensen. Ook kun je er voor kiezen om persoonsbeveiliger te worden. Hierbij bescherm je mensen die bedreigd worden, zoals bijvoorbeeld Geert Wilders of John van de Heuvel.

Werken in de bouw

Werken in de bouw gaat ook vaak gepaard met ongelukken. Je werkt vaak op hoogte of met zware materialen.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Werken op het kantoor of een spannend beroep? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *