Beste speelgoed voor je hond

Je hebt een nieuwe hond gekocht en kan niet stoppen met hem knuffelen. Een hond vind aandacht natuurlijk geweldig maar hij zal ook zichzelf moeten vermaken. Dit kan je voor elkaar krijgen om de juiste spullen te kopen voor je hond. Maar wat zijn nou leuke dingen om te kopen waar je hond ook echt blij van wordt? In deze blog geven wij je tips over hondenspeelgoed.

Kauwbot 

Kauwbotten voor honden zijn erg populair. Dit komt omdat kauwbotten een ontspannende werking kunnen hebben op het gebit van de hond. Daarnaast wordt het gebit ook nog een gereinigd. Wat belangrijk is voordat je een kauwbot voor je hond koopt is het letten op materiaal. Puppy’s en oudere honden kunnen beter zacht rubber hebben dan hard. Voor honden tot 7 jaar oud is hard rubber juist beter. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk eens op Awarepetproducts.nl.

Hondenfrisbee

Een frisbee is een leuk speeltje voor je hond en het is ook nog eens goed voor hem. Het zorgt ervoor dat je hond een beter uithoudingsvermogen krijgt en het bouwt jullie band op. Een hondenfrisbee is voor vrijwel alle honden geschikt op puppy’s en hele zware honden na. 

Hondenzwembad

Je zou er misschien niet snel aan denken maar een hondenzwembad is een erg mooi cadeau voor je hond. In de zomer hebben honden moeite om zich goed af te koelen. Een zwembad is dan natuurlijk de perfecte oplossing. 

Puzzel voor je hond

Honden vinden het leuk om uitgedaagd te worden. Een mentale uitdaging is ook goed voor dieren. Bij een hondenspel wordt de hond uitgedaagd om met verschillende technieken aan zijn beloning te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *