7 december 2021

Dé 5 scooteraccessoires die je niet mag missen als je een scooter hebt

2 min read

Overweeg jij om binnenkort een scooter te kopen? Dan is het handig om eens na te denken over de verschillende scooter accessoires die noodzakelijk / handig zijn. Met de juiste accessoires is het rijden van een scooter direct veel leuker én veiliger. Wij hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet!

Helm

Heb je een geel kenteken? Dan is het dragen van een helm verplicht. Door het aanschaffen van een passende, gekeurde helm bescherm jij je hoofd tijdens een valpartij. In de toekomst zal een helm niet alleen voor gele kentekens verplicht zijn, maar zullen ook de mensen met een blauw kenteken een helm moeten dragen.

Slot

Het is en blijft een vervelend iets: maar er zijn mensen die niet van andermans spullen kunnen afblijven. En, hoe vervelend is het als er iemand besluit om jouw scooter mee te nemen? Het kopen van een juist kettingslot is dan ook van groot belang. Niet alleen om je scooter extra te kunnen beschermen tegen diefstal, maar ook voor de verzekering. Een scooter die namelijk gestolen wordt zonder dat hij vaststond aan een gekeurd slot, zal niet binnen een verzekering vallen.

Windscherm

Vliegen in je oog en koude wind in je gezicht: niet echt iets om over naar huis te schrijven. Het hebben van een windscherm is wat ons betreft dan ook echt een pre. Zo kun je er tegenwoordig zelfs voor kiezen om een geblindeerd scherm te kiezen (waardoor je beter tegen de zon in kunt kijken).

Los van bovenstaande accessoires zijn er nog tal van online scooter accessoires beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koffertje, rugsteun, handverwarming, navigatiehouder of kinderzitje. Kortom: genoeg accessoires om jouw scooterrit zo comfortabel mogelijk te maken. Zeker de moeite waard dus! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *