19 januari 2022

De beste scooters op dit moment

2 min read

Wie niet van fietsen houdt, maar ook nooit in de file wilt staan, kiest vaak voor een scooter. Een scooter is ontzettend handig om snel van A naar B te komen. Ben jij op zoek naar een scooter in Rotterdam? In deze blog zullen we scooters toelichten, die op dit moment populair zijn.

Vespa

De all-time favorite is natuurlijk de Vespa. Deze retroscooter ziet er niet alleen perfect uit, ook is het technisch gezien een goede scooter. De prijs van een Vespa ligt dan ook vele malen hoger dan andere merken. Je betaalt deels voor de naam en deels voor de onderdelen. Onderdelen van de Vespa zijn van de beste kwaliteit, concurrenten gebruiken goedkopere onderdelen. Omdat het merk bekend staat om kwaliteit en stijl, hangt Vespa daar een bijpassend prijskaartje aan. Een Vespa scooter kopen doe jij bij Scooterconcurrent.nl.

Sym

Een ander bekend merk is de Sym. Wil of kan je niet zoveel geld uitgeven, dan is misschien de Sym Fiddle iets voor jou. Deze scooter heeft net als de Vespa een retrolook. Sym heeft ook sportieve modellen. De Sym Orbit 3 is bijvoorbeeld een goede keuze. Deze scooter heeft zelfs een USB-aansluiting waardoor jij onderweg jouw telefoon kunt opladen.

Yamaha

Tot slot hebben we een model dat al tientallen jaren meegaat. De Yamaha Aerox is een sportief model. De grootste reden dat veel jongeren voor dit model kiezen, is omdat de ronde en soms hoekige kappen voor een stoer uiterlijk zorgen. Omdat deze scooter zo populair is, zijn er veel onderdelen verkrijgbaar. Zo kun je de scooter aanpassen zoals jij wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *