De trend van het moment

  • door
badkamer kitten

Wil je de badkamer gaan kitten? Dan is het verstandig om een duurzame sanitairkit daarvoor in te zetten. Wist je dat wij de hoogste kwaliteit kit voor je badkamer in het assortiment hebben?

Professionele sanitairkitten zoals de Ottoseal S110, S125 zijn de beste keus voor badkamers. Deze kitsoorten zijn namelijk schimmelwerend. Daarnaast zijn de sanitairkitten in ons assortiment prima bestand tegen de uitdagingen die het kitten in een vochtige ruimte met zich meebrengt. Ze hechten zich bovendien goed aan de ondergrond en vertonen een prima weers-, verouderings- en UV- bestendigheid. Bent u op zoek naar een zuurvrije sanitairkit? Bestel dan de Ottoseal S70.

Badkamer kitten

Tientallen jaren lang waren sanitaire ruimtes puur functionele, vaak raamloze natte cellen voor de lichaamsverzorging. Inmiddels spiegelen badkamers de individuele smaak van hun gebruiker weer en zijn een vast onderdeel van de architectuur. Maar niet alleen moeten ze tegemoet komen aan persoonlijke wensen, ook moeten ze voldoen aan extreem hoge technische eisen. Want overal waar oppervlakken in aanraking komen met water is het belangrijk dat de ondergrond optimaal wordt afgedicht. Wij bieden perfect op elkaar afgestemde en gecertificeerde kitten voor je badkamer aan voor de meest uiteenlopende eisen. Kijk op onze site voor de

Trend voor sanitairkit

Een trend die we steeds meer terugzien in de badkamer van nu is de kleur zwart. Niet alleen als accentkleur maar ook als volledige kleur. Je ziet de kleur onder andere terugkomen in tegels, toiletzittingen, badkamerverlichting, meubels en badkameraccessoires. Met de kleur zwart kan je een strakke luxueuze of juist een industriële sfeer creëren in je badkamer.

Het grote voordeel van zwart in je badkamer is dat de kleur zwart tijdloos is. Als je je badkamer gaat renoveren of laat bouwen, dan gaat deze natuurlijk een lange tijd mee. Met de kleur zwart raakt je badkamer nooit uit de mode.

in combinatie met mat zwarte kitvoegen / epoxy voegen komt de badkamer nog meer tot zijn recht. Zelfs voor het zwarte sanitair hebben wij passende kleuren kit.

Denk hierbij aan de Ottoseal S70 mat zwart en de Ottoseal S110 zwart. De Ottoseal S110 zwart is al redelijk mat van kleur. Ben je echt op zoek naar een matte kleur siliconenkit? Gebruik dan de Ottoseal S70 mat zwart. De kleurcode van deze zuurvrije siliconenkit is C6114.

Al sinds 1919 is Van Dijken Professioneel jouw thuisbasis voor alle professionele afdichtingskitten en verlijmingen. Dankzij ons professionele assortiment, onze jarenlange ervaring én expertise met kitten en lijmen zijn wij de juiste partner om je te voorzien van het juiste advies en product.