19 januari 2022

De voordelen van een RVS keuken

2 min read

In een professionele keuken is het van groot belang dat het gerecht op een hygiënische wijze worden bereid. Het is dus enorm belangrijk om je materialen goed schoon te houden. Ook is het een groot voordeel dat een RVS keuken geen invloed heeft op de smaak, geur, reuk en kleur van het eten. Naast de keuken, zien we ook dat veel keukengerei daarom van RVS materiaal is gemaakt. Daarnaast moet je ook goed nadenken over de werkruimte die je nodig hebt. In de praktijk zie je dat veel horeca gelegenheden kiezen voor een RVS keuken. Een RVS keuken is eenvoudig schoon te krijgen en zal niet gaan roesten. 

Moderne & professionele uitstraling

Met een RVS keuken weet je het zeker! De keuken heeft een moderne en professionele uitstraling. Wellicht is dit niet belangrijk voor een kleinschalige keuken in een zorginstelling, maar voor een restaurant met een open keuken is dit wel degelijk van belang. Naast dat de zakelijke markt steeds vaker kiest voor een RVS keuken, zien we dit ook steeds vaker terug bij particulieren. 

Kampri: partner voor grootkeukens

Ben je ook op zoek naar een partner voor het inrichten van een RVS keuken? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden op de website van Kampri. Kampri is de partner voor grootkeukens, waaronder ook een ziekenhuis keuken. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden en gaan samen met jou op zoek naar een geschikte oplossing!
Wil je meer informatie over RVS keukens of advies over de toepassing van RVS in jouw bedrijf of interieur? Neem dan gerust contact op met Kampri.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *