Dit moet je NIET doen op de dag van je bruiloft

  • door

Je bruiloft hoort je meest perfecte dag te zijn. Jammer genoeg kan niet alles helemaal perfect gaan, maar je kunt natuurlijk wel je best doen zoveel mogelijk problemen en fouten te voorkomen die onder jouw controle zijn. Om te helpen, hebben wij hier drie dingen die je niet moet doen op de dag van je bruiloft. Ben je nog op zoek naar bruidsmode in Amersfoort? Geef dan New Styling eens een bezoekje!

Nieuwe schoenen dragen

Nieuwe schoenen, en vooral hakken, zitten altijd wat krapper wanneer je ze voor het eerst draagt. Maak die eerste dag niet de dag van je bruiloft! Voetpijn hebben en de dag eindigen met blaren is niet fijn. Zorg er dus voor dat je de schoenen die je hebt gekocht voor je bruiloft hebt ingelopen voor de dag van je bruiloft.

Intensief sporten

Daar ga je spijt van krijgen. Je wil toch geen last hebben van spierpijn tijdens je bruiloft? Dat neem het plezier van de dag weg! Als sporten je helpt om te relaxen, wat zeker nodig is op de dag van je bruiloft natuurlijk, zorg er dan voor dat het niet te intensief is.

Niet genoeg eten

Het komt vaak genoeg voor dat stress ervoor zorgt dat je geen honger meer hebt. Dat is heel normaal en het geeft niet als je iets minder eet dan dat je gewend bent, maar maak het niet te bond. Zorg dat je tenminste wát eet. Een lege, rammelende maag is geen pretje.

En natuurlijk het belangrijkste: houd niet te veel van de controle vast! Wat gebeurt, gebeurt en soms kun je er gewoon echt niets aan doen. Stress daarom niet te veel en geniet ook van je mooie dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *