Doe dit nooit met je auto

  • door

Wanneer je met een auto op de weg rijdt, of je hem nou gekocht hebt of geleased bij bijvoorbeeld Blankertshortlease, is het belangrijk goed voor het voertuig te zorgen. Wees niet te makkelijk en verwaarloos je auto niet! Hier zijn drie dingen die je nooit met je auto moet doen.

Nooit roest negeren

Roest houd je niet tegen. Je zal er ooit mee te maken krijgen met je auto. Wanneer er kleine kerven in de verf zit wat gaat roesten hoeft het niet gelijk prioriteit te hebben, maar check het altijd! Het kan voorkomen dat je meer roest ontdekt. Wanneer je het te lang laat blijven zitten, wordt het alleen maar erger. Wacht er dus niet te lang mee.

Laat nooit eten en drinken achter

Iedereen laat wel eens een flesje of een wikkeltje liggen in de auto. Dit hoeft niet schadelijk te zijn, maar sla er niet in door! Als je complete buffetten laat slingeren op de achterbank gaan de lokale mieren denken dat je ze uitnodigt voor een vreetfestijn. En die zijn vervelend om weer vanaf te komen.

Laat barsten nooit te lang zitten

Het is niet ongewoon om een barst in je glas te krijgen, maar dat wil nog niet zeggen dat ze niet gevaarlijk zijn. Jij denkt misschien dat het maar een klein barstje is, maar je zult maar net te maken krijgen met wisselend weer wat de barst in je glas kan vergroten. Wanneer dit je voorruit is terwijl je op de weg rijdt, zit je gebakken. Wees er dus op tijd bij.