19 januari 2022

Een camper inrichten? Dit zijn de tips!

2 min read

Zie jij jezelf de wereld ontdekken in jouw een camper? Dan is het tijd om een camper aan te schaffen. Ja, we horen je denken. Een camper is niet een aankoop die je zomaar even doet. Daarnaast kan je een DIY camper bouwen, dit scheelt je enorm veel geld. Wij geven je tips zodat jij jouw eigen camper kan inrichten.

De vloer

Ga je zelf een camper maken? Let dan bij de inrichting op de vloer. Je kunt natuurlijk kiezen voor een PVC of laminaatvloer, maar heb jij ook al eens gedacht aan kunstgras? Door kunstgras in jouw camper te plaatsen, doe jij iets wat veel andere niet hebben. Vraag voor meer informatie eens naar de professionals van FamilyGrass.

Faciliteiten

Ga voor jezelf na wat jij de belangrijkste faciliteiten vindt. Waar de één een douche, wc, airco, warm water of een koelkast wil, neemt een ander genoegen met slechts koud water en een eenvoudig bed. De wensen zijn belangrijk bij het indelen van jouw nieuwe camper en zal ook van invloed zijn op het budget. Zet van te voren goed op papier welke faciliteiten voor jou echt een must zijn. Mocht je achteraf onverhoopt nog ruimte en/of geld overhouden, dan heb je altijd nog de mogelijkheid om dit toe te voegen.

Opbergruimte

Het is in jouw camper belangrijk dat je van iedere ruimte gebruik maakt. Door op een slimme manier plankjes te plaatsen en kastruimte te bouwen, zorg jij ervoor dat jij extra ruimte hebt op spulletjes mee te nemen tijdens jouw reis. 

Heb jij nog tips voor ons? Laat het ons gerust weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *