Geef jouw huis een speciaal sfeertje deze kerst!

  • door

De kruidnoten liggen weer in de schappen, de kerstmuziek hoor je langzamerhand weer overal spelen en het warme weer is weggetrokken. We weten allemaal wat dat betekent, het is tijd voor de feestdagen! We moeten er nog even op wachten, maar dat houdt velen niet tegen om alvast een fijn sfeertje te maken. Heb je wat inspiratie nodig? Zoek niet verder! Hier zijn wat tips om een mooi sfeertje te creëren in je huis of in je bedrijf.

Fairybell kerstboom

Een kerstboom mag natuurlijk nooit ontbreken. Een kerstboom opzetten en optuigen kunnen we dan ook niet echt als tip meegeven, maar de fairybell kerstboom wel! We horen het je al vragen: “wat is een fairybell kerstboom?”. Dit is een kerstboom die uitermate geschikt is voor bedrijven die een vlaggenmast hebben. Aan de vlaggenmast maak je de met lichtjes versierde kerstboom vast. Gezellig, maar ook enorm opvallend! Daarbovenop zijn de lichtjes ook nog een energiezuinig, ideaal dus voor in je tuin of voor je bedrijf.

Led lichten

Deze zijn we ook allemaal gewend en lijkt dus ook niet zo bijzonder. Maar dat komt waarschijnlijk omdat je de standaard knipperende lichtjes voor je ziet. Die lichtjes die je om je kerstboom hebt hangen. Maar deze lichtjes bedoelen we niet. We hebben het over ledstrips! Deze plak je aan elk oppervlakte vast en geeft verschillende kleuren af.

“Maar,” horen we je denken, “normale kerstlichtjes hebben toch ook verschillende kleuren?” Dat is zeker waar, maar deze lichtjes geven wat meer licht af. Als je ze goed wegwerkt waardoor je de strip niet ziet, zie je alleen de gloed van de kleur, wat ook een mooie sfeer creëert!

Je huis mooi versieren tijdens de feestdagen is een traditie in zichzelf. Zonder de kerstsfeer voelt het gewoon niet compleet. Wees dus niet bang om alles uit de kast te trekken. Het is natuurlijk the most wonderful time of the year!