Grote maten mode kan wat extra ondersteuning gebruiken

  • door

Wanneer je een grotere maat hebt, is de kans groot dat je kleding niet altijd even mooi valt. Dit kan te maken hebben met de maat van je buste, je maag die wat uitsteekt of je rolletjes rond je taille. Dat is allemaal geen probleem. Jij bent wie je bent! Maar heel soms wil je graag extra mooi op een feestje of een andere gelegenheid verschijnen. Door een korset onder je kleding te dragen, zorg je dat ongewenste rolletjes en bobbeltjes tijdelijk verdwijnen. Je zult je dan zekerder voelen en vooral ook mooier! Grote maten mode is natuurlijk al gemaakt voor comfort, maar het kan soms net wat ondersteuning gebruiken.

Kies grote maten mode voor jouw leeftijd

De tijd dat iedere vrouw met een grotere maat dezelfde kleding droeg is gelukkig geweest. Je kunt nu fijn dragen wat jij wilt en wat bij jou past. Draag je graag felle kleuren? Dat is nu geen probleem. Grote maten mode gaat daadwerkelijk met de mode mee. Vind je printjes helemaal leuk? Of ga je liever voor meer neutraal? Alles kan tegenwoordig. Van schitterende gebloemde jurken tot shirtjes met bijzondere details. Grote maten mode is echte mode! Maar wanneer val je in de categorie grote maten?

Vanaf welke maat spreken we over "grote maat"?

In de webshop waar ik het nu over heb, wordt vanaf maat 44 aangehouden als de start van de grote maten mode. Deze mode loopt tot en met maat 66. Nu is maat 44 ook in reguliere winkels vaak nog een gangbare maat, het enige probleem is vaak dat deze maat snel is uitverkocht. Je kunt daarom maar beter online shoppen. En wat kan het jou schelen dat je dan in een grote maten shop terechtkomt? Als je kleding maar goed zit en mooi is! Doordat je online koopt en niet in de lokale winkel, heb je ook altijd een uniek item aan.

Lingerie en ondermode

Je ziet te vaak dat dames met een grotere maat geen goede bh's dragen. En dat is zó zonde! Door het dragen van een goede bh of een korset zorg je er nu net voor dat je je fijner voelt én dat je kleding beter past. Een bh in een grotere maat is helemaal niet eens duurder dan een "reguliere" bh. Dus voor de prijs hoef je het niet te laten. Begin dus met een goede basis en je zult zien dat je steeds meer plezier krijgt in shoppen!