7 december 2021

Het unieke aandenken aan een evenement

2 min read

Van Pinkpop tot Lowlands, van North Sea Jazz tot de Marathon van Rotterdam, Nederland kent ontelbare unieke evenementen. Een aandenken aan één van deze evenementen is natuurlijk altijd leuk! In dit artikel wat leuke tips en tricks om een leuk en persoonlijk aandenken voor de door jou bezochten festivals over te houden.

Toegangsticket

Op vrijwel alle events heb je een toegangsticket nodig om het terrein op te komen. Dit kaartje is natuurlijk altijd leuk om bijvoorbeeld in te lijsten als het event weer achter de rug is. Zo kan je een leuke verzameling starten van alle events waar jij bij aanwezig bent geweest. Let er wel op dat je je ticket niet weggooit als je een drankje op hebt en je je zakken aan het legen bent onderweg naar huis opzoek naar je huissleutel of OV-chipkaart. Het nadeel van een kaartje is vaak wel dat het een vrij onpersoonlijk e-ticket is.

Armband

Een blijvend en zeer uniek aandenken is natuurlijk een festivalbandje. Tegenwoordig krijg je vaak bij binnenkomst een armband waarmee je toegang krijgt tot het festivalterrein. Het leuke van deze festivalbandjes is dat je ze vaak een hele tijd om je pols kan meedragen en je een mooie verzameling aandenkens aan je pols kan meedragen. Daarnaast zijn de Festivalbandjes tegenwoordig uniek gezien het logo van het festival vaak terug te vinden is. Je hebt op alle feesten en partijen mooie verhalen voor vrienden en familie over de festivals die je hebt bezocht en je vergeet er geen, omdat alle bandjes om je pols heen zitten.

Event merchandise

Naast de merchandise van de vele artiesten is er steeds vaker ook de mogelijkheid om de merchandise aan te schaffen van het event zelf! Tassen, shirts, zonnebrillen en zelfs onderbroeken, niks is tegenwoordig meer te gek. Zo kan je een hele outfit bij elkaar shoppen op alle events die je bezoekt. Klein nadeel; de prijzen van de merchandise zijn vaak wel vrij hoog.