19 januari 2022

Interesse in de Paysafecard? Zo werkt het!

2 min read
paysafecard kopen

Wanneer we het hebben over Paysafecard, dan hebben we het over een soort creditcard die je als betaalmiddel kunt gebruiken. Wanneer je besluit een Paysafecard te kopen, dan betaal je daar op dat moment al geld voor. We hebben het dan over een vooraf vastgesteld bedrag van 10, 25 50 of 100 euro. Dat geld is dan het tegoed dat je op je card hebt staan en dat je bij diverse webshops zult kunnen gebruiken. Bij deze plekken waar je het bedrag kunt besteden kun je denken aan casinowebsites, dating sites en sites met betrekking tot muziek, games en bepaalde internetdiensten. Je kunt deze card in verschillende fysieke winkels kopen, maar een Paysafecard online aanschaffen is ook mogelijk. 

paysafecard kopen

Tips om je Paysafecard zo veilig mogelijk te gebruiken

Het grote voordeel van de Paysafecard is dat het een heel veilige en anonieme manier van betalen is. Er staat namelijk alleen een pincode van zestien cijfers op. Deze code geldt als betaalmiddel. Maar om het allemaal echt zo veilig mogelijk te houden, is het aan te raden om deze tips op te volgen:

• Geef je pincode nooit aan andere mensen, ook niet telefonisch of per e-mail.

• Gebruik je pincode alleen bij webshops of bedrijven die je echt vertrouwt.

• Zie je tijdens het betalen iets verdachts bij een webwinkel? Stop dan de betalingsprocedure en blokkeer desnoods je account.

• Wees je ervan bewust dat je ‘neppe’ mailtjes kunt ontvangen als je een Paysafecard koopt. Trap er niet in en betaal alleen op plekken waarvan je weet dat het veilig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *