7 december 2021

Je motor in topconditie

2 min read

Lees over een telefoonhouder motor aan het motor stuur, en aan de andere kant de koplamp multi LED. De caféracer is een stijlvolle motor voor liefhebbers die geen opsmuk willen. Deze motoren zijn meestal piekfijn onderhouden en in een goede conditie. Met een druppellader de accu in topconditie houden is slechts een gedeelte.

Een motor moet betrouwbaar zijn

Een belangrijk deel om een motor betrouwbaar te krijgen is het goede onderhoud aan een accu. Bij een accu geldt, stilstand is achteruitgang. Als je de motor uit de pekel wil houden, en hierin heb je gelijk, haal dan de accu eruit en laat die geleidelijk leeglopen en opladen. Dat opladen moet niet te snel gaan, integendeel, daarom een druppellader. In het voorjaar heb je dan die motor die gegarandeerd start, een koplamp multi LED die brandt, een telefoonhouder motor aan het motor stuur waar je de smartphone kan opladen, dit alles omdat de accu in een goede conditie is.

Maak de motor mooi en compleet

Kenmerkend voor een caféracer is zo min mogelijk. Het is een pure motor, maar toch is het mogelijk om het compleet te maken met bijvoorbeeld een kuip. Deze is dan minimaal, het is net wat kunststof rond de koplamp multi LED. Handig is dan ook nog een telefoonhouder motor aan het motor stuur, en eigenlijk moet je niets meer aan de motor doen. Waar je nog wel veel mee kan doen is met de motorkleding. Iedere motorrijder weet hoe belangrijk een helm en kleding is, laat het dan ook mooi zijn en bij de motor passen. Uniek is dat er speciale kledinglijnen zijn voor ladies en kids. In de lente haal je de accu van de druppellader af, en in goede kleding kun je de weg op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *