7 december 2021

Kopen Office 2019 is een fluitje van een cent

2 min read

Windows is nog steeds de meest gebruikte software. En dat is niet voor niets. Het gebruiksgemak en de logica achter dit product zijn ongekend en ongeëvenaard. Wil je Office 2019 kopen, maar heb je geen zin in de abonnementen die er vaak bij horen? Dan kun je dit ook anders regelen. Gewoon online. Je krijgt een link waarmee je, na betaling direct de software kunt installeren. Zo is kopen Office 2019 echt een fluitje van een cent.

Kopen Office 2019 gaat heel gemakkelijk

Je kunt online precies dat pakket uitkiezen dat bij jou past: ga je voor het uitgebreide Professional Plus Pakket of kies je voor de Microsoft Office 2019 Home & Student uitvoering? Dat is helemaal aan jou. Wist je dat Office 2019 ook geschikt en beschikbaar is voor de Mac? Ook deze versie bestel je gemakkelijk online. En het installeren? Dat kun je gewoon zelf, daar heb je geen professional meer voor nodig. Het handige aan het online bestellen is dat je je bestelling ook weer online binnen krijgt. Door gewoon het stappenplan te doorlopen, kan er echt niets mis gaan. Voor je het weet ben je weer lekker aan het werk of aan de studie.

Office 2019 voor één computer!

Als je maar één computer in huis hebt, dan heb je maar één pakket nodig. En dus betaal je ook maar voor één pakket. Bestel je Microsoft Office 2019 op de ouderwetse manier, dan krijg je meer licenties dan je nodig hebt. En daar betaal je dan ook voor. Koop je je Office 2019 in deze webwinkel, dan weet je dat je precies krijgt waar je voor betaalt. En dat is mooi meegenomen.

Zelf installeren is geen enkel probleem

Oké, het is zaak dat je over een redelijk nieuwe computer beschikt, bijvoorbeeld een Windows 10, maar verder is er geen vuiltje aan de lucht. Zodra je hebt betaald, krijg je een mail met daarin een link. Deze link klik je aan en dan komt er een .img-bestand in beeld. Dit pak je uit met behulp van Winzip of Winrar. Als je dat heb gedaan, komt vanzelf de setup in beeld. Hier volg je precies de instructies op je scherm en voor je het weet ben je weer fijn aan het werk. Kopen Office 2019 kan echt niet nog gemakkelijker gemaakt worden. Ook mensen zonder enige installatie-ervaring kunnen hiermee prima uit de voeten. Heb je toch vragen? Dan kun je natuurlijk bij de klantenservice terecht.