Let hier op wanneer je iets gaat decoreren

  • door

Je huis, appartement of kamer decoreren lijkt makkelijk, maar er komt meer bij kijken dan je denkt. Je moet meubels kopen, muren verven, oh, en welke plissegordijnen top down moet je kiezen? De keuzes zijn eindeloos. Daarom hebben wij hier drie dingen waar je op moet letten wanneer je een ruimte gaat decoreren.

Isoleer de kamers niet

Open ruimtes geven je meer ademruimte en geven het idee dat je ruimte groter is dan het werkelijk is. Maak daar dus gebruik van. Muren slopen om een open ruimte te creëren is een hele grote stap, maar die stap hoef je gelukkig niet per se te nemen. Je kunt ook een meer open ruimte creëren door goed te letten op hoe je je ruimtes decoreert. Zet bijvoorbeeld geen grote meubels in de weg.

Let op de details

“Hou het simpel”, is een veelgebruikt advies. Ook als het gaat om het ontwerpen van je interieur. Maar de eenvoud zit hem vaak in de details! Van de juiste kussens voor op je bank tot de plant in de hoek, elk element weegt mee in de eenvoud van je interieur. Verwaarloos die dus niet.

Focus je niet te veel op trends

Elk jaar, elke maand, nee elke dag lijken er wel weer nieuwe trends te ontstaan in de interieurwereld! Het is veel te veel om bij te houden en kan voor stress zorgen. Raak daarom niet te verstrikt in het wereldje van de trends. Tuurlijk mag je er wel inspiratie van vandaan halen, maar maak je geen zorgen als je slaapkamer niet precies hetzelfde is als de meest populaire interieurspecialist online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *