Maak je huis herfst klaar met verlichting van Lampenhuis.

  • door

De herfst is hier en het is tijd om het gezellige interieur uit te breken om over te gaan naar de herfst. Het begin van de herfst brengt niet alleen een verandering van omgeving en koelere temperaturen met zich mee, de designtrends van het nieuwe seizoen moeten ook worden omarmd. Hier zijn drie eenvoudige designtrends die kunnen helpen om je huis herfst klaar te maken.

De herfst brengt kortere dagen en langere nachten met zich mee, dus goede verlichting wordt vooral belangrijk. Met minder natuurlijk licht kan uw huis donkerder aanvoelen dan tijdens de zomermaanden. Voeg eenvoudig draagbare lichtbronnen, zoals lampen, toe aan uw huis. Tafellampen en vloerlampen fleuren donkere hoeken op en creƫren tegelijkertijd een warme en gezellige sfeer. Met nul installatiekosten en ruime veelzijdigheid, zijn lampen een gemakkelijke keuze voor een snelle decorupdate. Een van de grootste trends in de herfst op het gebied van tafellampen is het plaatsen van twee identieke lampen aan tegenovergestelde uiteinden van een console of kist, of op beide nachtkastjes naast een bed. Je vind deze lampen op website van lampenhuis. Deze look zorgt voor balans en laat een kamerlook samenkomen.

Een andere opkomende trend die Lampenhuis voor de herfst heeft ontdekt, is het door elkaar halen van metalen. Het samen dragen van gouden en zilveren sieraden is een trend die is overgeslagen vanuit de mode-industrie naar de interieurwereld. Wees niet bang om de zogenaamde “ontwerpregels” te breken en ga je gang en mix de afwerkingen van je armaturen en hardware. Als je huis chromen of nikkelkleurige wandkandelaars heeft, aarzel dan niet om er een gouden of koperen spiegel tussen te hangen. Hetzelfde geldt voor grotere apparaten – bronzen hangers kunnen worden gebruikt met een zilveren afzuigkap of koelkast.

De herfst is een goed moment om na te denken over hoe u energiezuiniger kunt zijn. Bespaar op elektriciteitskosten door gewone gloeilampen te vervangen door LED of door te upgraden naar LED-armaturen. Led-lampen van Lampenhuis verbruiken slechts een fractie van de energie die door standaardgloeilampen wordt verbruikt. Deze update bespaart u niet alleen energie en geld op de lange termijn, u bespaart ook tijd doordat u de lampen niet meer elk jaar hoeft te vervangen, aangezien LED’s jaren meegaan.

Hoewel chroom misschien de afwerkingskeuze is die nooit uit de mode raakt, zijn afwerkingen van messing en goud erg in zwang. Verfijnde en toch eenvoudige afwerkingen van goud en messing worden snel topverkopers.

Wist je dat Lampenhuis een uitgebreid assortiment lampen heeft om je huis perfect klaar te maken voor de herfst. Bij Lampenhuis bieden ze werkelijk alle mogelijke soorten verlichting die je maar kunt bedenken. Het gaat hierbij om bedlampen, bureaulampen, plafondlampen, hanglampen, wandlampen en wandleeslampen.