19 januari 2022

Meer sfeer in je woning

1 min read
led strips

Verlichting is een van de belangrijkste elementen om sfeer te creëren in je woning, een slaapkamer met heel fel licht maakt het er niet echt romantischer op. Verlichting die je zelf kunt dimmen, en van kleur kan veranderen is voor de meeste ruimten in je woning ideaal. Door met led strips te werken, kies je niet alleen je eigen kleur verlichting maar kun je deze ook met je smartphone of afstandsbediening op de juiste sterkte afstellen. Voordeel is ook dat je de strips overal kunt gebruiken.

Sfeervol in de keuken

Een gezellig etentje met vrienden in de keuken, natuurlijk maak je weinig sfeer met witte felle verlichting. Met de led strips van lidekahome.nl creeer je wel die sfeer die je wenst, veel mooie kleuren om uit te kiezen. Je bent niet afhankelijk van een bepaalde plaats, want de strips zijn namelijk eenvoudig overal aan te brengen. Zelfs buiten in de tuin kun je de led verlichting gebruiken, want de strips zijn namelijk waterdicht. 

led strips

Speciale effecten

Door gebruik te maken van RGB IC led strips kun je naast de gewone verlichting, ook speciale effecten met de strips creëren. Met deze modellen maak je in een handomdraai bijvoorbeeld een mooie led regen, of een fontein van led verlichting. Via de app van je smartphone kun je de leukste en mooiste effecten in een ruimte maken, de 16 miljoen kleuren zorgen ervoor dat je altijd wel een gepaste kleur vindt die je kunt gebruiken om de ruimte meer sfeer te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *