Met deze tips kun jij overal je auto veilig parkeren!

Vroeger kwam het veel voor dat auto’s gestolen werden of dat je beroofd werd van spullen die in je auto liggen. Er zijn inmiddels een hoop tips hoe je spullen eenvoudig kunt verstoppen of wat je wel en niet in je auto moet laten liggen. Toch is het nog lang niet altijd overal veilig om je auto te parkeren. Dit probleem is in het buitenland nog steeds aan de hand. Heb je pas geleden een nieuwe auto gekocht en wil je weten hoe je overal veilig kunt parkeren? Lees dan snel verder!

Parkeren in parkeergarages

De veiligste manier in het buitenland is om je auto in een parkeergarage te parkeren. Wel zijn er steeds meer mensen met één of meerdere auto’s wat betekent dat er vaak weinig plek over is. Of er worden parkeergarages gebouwd waar meer plekken beschikbaar zijn, maar deze erg smal zijn. Schade zit dan in een klein hoekje. Door je vooraf in te lezen over de beschikbare parkeergarages, kun je online alvast zoeken naar wat grotere parkeergarages met meer ruimte voor jouw auto.

Dure spullen verstoppen

Heb je een nieuwe auto met ingebouwde navigatie en radio? Dan kun je deze niet makkelijk verstoppen. Het komt dan ook helaas vaak voor dat auto’s beroofd worden en dat ingebouwde apparatuur meegenomen wordt. Wat je dan wel kunt doen? Denk aan het gebruiken van veiligheidsfolie op je ramen. Met veiligheidsfolie kunnen mensen niet zien wat er in je auto zit. Buiten dat, wordt je tijdens het autorijden ook beschermd tegen UV-stralen. Een win-win situatie dus!

Kies voor de juiste verzekering!

Vergeet niet om de juiste verzekering voor jouw auto af te sluiten. Ben je vaak in het buitenland? Kijk dan naar verzekeringen waar je goed verzekerd bent wanneer je niet in Nederland bent. Op basis van deze informatie kun je veel vergoedingen krijgen bij mogelijke diefstal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *