19 januari 2022

Nagelstudio starten: tips voor de inrichting

2 min read

Ben jij net klaar met verschillende cursussen nagelstyling? Dan is het een goed moment om voor jezelf te beginnen. Je droomt al een lange tijd van ondernemer zijn en je kunt niet wachten om klanten te voorzien van nieuwe nagels. Je hebt een mooie locatie op het oog en wilt deze graag huren. Maar wat moet je allemaal regelen? 

Het pand

Misschien begin je aan huis, maar het kan ook voorkomen dat je een losse ruimte huurt. Het is hierbij belangrijk om te kijken naar de bereikbaarheid. Kunnen de klanten jou makkelijk vinden en ook goed hun auto parkeren? Heb je deze vragen met ‘ja’ beantwoordt, is het tijd voor de volgende stap: de inrichting. Ten eerste is het belangrijk dat je vloer en muren er netjes uitzien. Goedkoop laminaat kan de ruimte al een stuk gezelliger maken. Ook een likje verf doet wonderen. Nu de vloer en muren af zijn, is het tijd voor de andere aankleding. Een goede werktafel, verlichting en decoraties mogen niet ontbreken. Een fijne stoel mag ook niet ontbreken. Sommige behandelingen duren wat langer en daarom is comfort belangrijk. Goedkoop laminaat in Kampen kopen? Kijk eens op de website van Quickfloors.

Service

Veel klanten zullen naar jouw nagelstudio komen voor de ontspanning. Daarom is het belangrijk dat ze zich welkom en op hun gemak voelen. Jij als stylist bent verantwoordelijk voor het welzijn van de klant. Daarom is het goed om altijd iets te drinken aan te bieden. Zet bijvoorbeeld een kleine koffiemachine neer of zorg voor een waterkoker. Deze kleine onderdelen dragen bij aan een fijne ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *