7 december 2021

Refurbished iPhone X is net zo goed alleen veel voordeliger in aanschaf!

2 min read

We geven in dit artikel 3 bruikbare tips voor het aanschaffen van een refurbished iPhone X

Besparen op dit toestel is natuurlijk mooi meegenomen. Zo’n iPhone is zeer kostbaar en is voor veel mensen (nieuw) haast niet te betalen, een Apple iPhone is echt niet voor iedereen weggelegd. Het leuke is dat je door het kopen van een refurbished exemplaar dezelfde voordelen geniet. Niemand kan aan jouw iPhone zien dat deze eigenlijk tweedehands is. Echter, deze is helemaal nagekeken en waar nodig zijn onderdelen vervangen. Bij een refurbished variant heb je dezelfde mooie Apple iPhone alleen dan veel goedkoper! Dit is een veel verstandigere optie omdat er veel geld mee kan worden bespaard, dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.

Refurbished iPhone X is een aanrader 

Veel mensen kiezen voor de gepresenteerde gratis iPhone met een abonnement. De reden hiervoor is dat veel mensen moeite hebben om dit bedrag in 1 keer te betalen. Deze telefoon wordt gepresenteerd als gratis cadeau, maar is dat zeker niet. Het toestel is namelijk opgenomen in het contract van de abonnementsaanbieder / provider. Dit telefoonabonnement is eigenlijk meer een verkapte lening! Beter is om bijvoorbeeld een SIM only of SIM kaart zonder abonnement te kiezen, dit biedt veel voordeligere tarieven aan. Bedenk van te voren goed, welke optie past het beste bij jouw wensen en eisen?

Let goed op! 

Op zoek naar een refurbished iPhone X? Controleer als eerste de reputatie van de aanbieder. Steeds meer winkels bieden dit soort refurbished toestellen aan. De algemene klantenwaardering kan online gemakkelijk worden geraadpleegd. Hierdoor krijg je direct een goed beeld van de betrouwbaarheid! Let goed op de garantie die bij de aankoop inbegrepen zit. Hoe langer de garantie is, hoe beter natuurlijk. Let ook goed op, wat er zoal binnen de garantie valt en wat niet. Vergelijk verschillende aanbieders met elkaar om voor de beste te kiezen. Ga niet voor de eerste de beste leuke deal. Kijk rustig rond wat er zoal te koop is… Alvast heel veel plezier gewenst met je nieuwe aanwinst!