7 december 2021

Veilig de tijd bij je dragen

1 min read
Fitbit charge 4 bandjes

Of je nu een leuke wandeling maakt in de duinen of je gaat hardlopen in de bossen, in beide gevallen moet je optimaal kunnen lopen met een Fitbit charge. Met het horloge kun je meer dan alleen de tijd aflezen, houd je hartslag en andere belangrijke aspecten van je gezondheid in de gaten tijdens het sporten. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de watch goed en comfortabel om je pols zit, kies daarom voor Fitbit charge 4 bandjes die bij jou passen.

Verschillende materialen

Waar voor de een aluminium als comfortabel voelt, is de ander weer weg van een siliconen uitvoering van de Fitbit charge 4 bandjes. Ook met de breedte van het bandje heb je keuze uit verschillende modellen, omdat je vaak beweegt moet het bandje daar tegen bestand zijn zodat de watch niet snel zal schuiven. In de webshop van shop4smartwatch.nl vind je het bandje waar je naar op zoek bent, welk materiaal of welke eigenschappen deze ook moeten hebben.

Fitbit charge 4 bandjes

Soorten sluitingen

Ook wat betreft de sluitingen van de Fitbit charge 4 bandjes heb je de keuze uit verschillende modellen, ben je weg van klitteband of wil je liever zekerheid met een gespsluiting. Om het scherm van je Fitbit watch optimaal te beschermen, kun je ook gebruik maken van een flinterdunne screenprotector. Valt onverhoopt je Fitbit charge tijdens het omdoen dan is het scherm goed beschermt tegen  een scheur of barsten. Kijk snel in de shop4smartwatch.nl naar de verschillende mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *