Verhuizen? Let dan hierop!

Zijn jullie aan het nadenken om te gaan verhuizen? Of hebben jullie de beslissing al gemaakt? Verhuizen lijkt in eerste instantie niet heel lastig; je gaat immers toch alleen van huis wisselen? Was het maar zo makkelijk. Heb je al een nieuwe huis aangekocht? En misschien nog wel belangrijker? Heb jij je huis al verkocht. Wij geven je in deze blog een aantal tips omtrent verhuizen. 

Verhuizen, maak je huis goed schoon

Wil jij je huis verkopen? Dan helpt het om jouw huis van A-Z goed schoon te maken. Een schoon huis verkoopt immers beter. Kijkers zijn geneigd eerder een huis te kopen dat er verzorgd uit zien als een slecht onderhouden huis. Wellicht klinkt het logisch, maar denk dan vooral aan rommel en schimmel. Rommel kan je natuurlijk zelf opruimen. Schimmel verwijderen kan je zelf, maar ook door een professioneel schimmel bestrijdingsbedrijf laten doen. Dit laatste is het best voor je gezondheid. Schakel daarvoor Lavos Reiniging uit Blaricum in. 

Eerst een nieuw huis kopen

Wij hoeven je het niet te vertellen. De markt is op moment van schrijven compleet overhit. Huizen worden met soms tienduizenden euro’s overboden en de schaarste lijkt alleen maar groter te worden. Het lijkt daarom interessant om nu direct je huis te verkopen. Maar wat krijg je er voor terug? Durf je het aan om, wanneer je het lukt, een huurhuis te betrekken. Ons advies is om eerst een huis aan te kopen, aangezien verkopen momenteel toch wel gaat lukken. Dit zorgt ervoor dat je niet onverwacht op straat komt te staan. 

Heb jij nog tips? Laat ons het weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *