19 januari 2022

Waarom een WordPress cursus volgen?

2 min read

WordPress is één van de meestgebruikte content management systemen. Dat is begrijpelijk, aangezien het gratis is en makkelijk in gebruik. Je hoeft niet heel veel technische kennis te hebben om het te gebruiken, echter moet je wel goed met computers en systemen kunnen omgaan. Is dat niet het geval, dan kan het nog eens knap lastig worden om het in goede banen te leiden. Ook beschikt WordPress over allerlei tools en plugins en als je daar nog weinig van weet, is de kans groot dat je het programma niet optimaal benut. Een WordPress cursus volgen is dan een goede optie. Waarom? Lees gauw verder!

Je haalt er meer rendement uit

We weten allemaal dat iets pas echt iets oplevert, als je er alles aan hebt gedaan om het tot een succes te maken. Dat geldt ook voor WordPress: weet je er alles van en heb je alle plugins en verschillende facetten onder de knie, dan haal je het meeste uit WordPress. Doe je daarentegen maar wat en weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen, dan is de kans groot dat je website een grote wirwar wordt. Dit wil je natuurlijk voorkomen! Om zo goed mogelijk gebruik te maken van WordPress, is een cursus de beste optie.

Je doet echt kennis op

Doordat je les krijgt van een ervaren trainer, leer je ook echt wat. Je kunt natuurlijk ook de cursus via internet volgen, bijvoorbeeld door middel van YouTube-filmpjes, maar dat is toch anders. Je kunt namelijk niet direct vragen stellen en de les kan ook niet worden afgestemd op jouw niveau. Bovendien kan de lesgever niet inschatten of je de stof echt begrijpt. Je mist dus een groot gedeelte. Als je de cursus op locatie doet, dan krijg je les in een klein groepje van een ervaren docent die je met alles kan helpen. Hierdoor is de cursus van betere kwaliteit en dat vertaalt zich uiteindelijk weer in jouw skills!

WordPress cursussen zijn te boeken via https://www.learnit.nl/. Ook kun je hier meer informatie vinden over data, de inhoud en contactinformatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *