Wat geef je een 50 jarige voor cadeau?

  • door

50 jaar, een mooie en bijzondere leeftijd. Hierbij hoort natuurlijk ook een bijzonder en mooi cadeau. Maar wat geef je diegene nou? Tegenwoordig zijn er talloze cadeaus die je kunt geven. In deze blog geven je wat inspiratie over wat je zou kunnen geven aan een 50 jarige. 

Maak het persoonlijk

Wanneer je een halve eeuw oud bent geworden verdien je natuurlijk een persoonlijk cadeau. Waar moet je aan denken? Je kunt een heel pakket maken aan persoonlijke spullen. Het internet is rijk aan personaliseerbare cadeautjes. Denk hierbij aan bierpullen, sleutelhangers, schorten, tuinposter, foto luiken en boeken. Kies hier een aantal mooie dingen van uit en doe het in 1 pakket. Hiernaast kan je nog een mooi en persoonlijk spandoek maken om het compleet te maken.

Retro cadeaus

Een ander leuk cadeau voor 50 jarige zijn retro gadgets. Met deze cadeaus komt de jarige even terug in zijn jeugd. Alle goede herinneringen kunnen weer naar boven worden gehaald. Denk hierbij aan een flipperkast, ghettoblaster, boeken, platenspelers, zippo aanstekers, oude horloges en een retro toetsenbord. Zo zijn er nog heel veel van dit soort retro cadeaus te bedenken. Zet de interesses van de jarige op een rijtje en kijk wel retro cadeau bij hem past.

Neem de jarige mee op reis

Een reis is een heel bijzonder cadeau. Het zal je altijd bij blijven en dit is het moment om eens goed te genieten van het leven. Als de jarige bijvoorbeeld dol is op het ontdekken van nieuwe gebieden kan je hem meenemen op een onverwachte reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *