7 december 2021

Wat geef je een tweejarige voor zijn of haar verjaardag?

2 min read

Je zoon of dochter wordt binnenkort twee en daarom ben je op zoek naar een passend cadeau. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en door al het speelgoed zie je de bomen door het bos niet meer. Tijd voor wat inspiratie dus! In deze blog geven wij jou een aantal tips die helpen bij het uitzoeken van het juiste cadeau!

Elektrische kinderauto

Voor een kind is de ultieme droom natuurlijk om zijn of haar eigen auto te hebben. Om deze reden is een elektrische auto kind 2 persoons een goed idee voor de kleine. Liever een elektrische kinderauto voor hem of haar alleen? Dat kan ook! Zo kan de jarige niet alleen de auto zelf besturen, jij als ouder kan de auto ook besturen met bijgeleverde afstandsbediening. Deze auto’s maken verschillende geluiden en speelt zelfs muziek af. Voor welk automerk kies jij? Je kunt onder meer kiezen uit Mercedes, Porsche en BMW.

Keuken en keukenspulletjes

Wil jouw zoon of dochter ook de hele tijd helpen in de keuken? Dan is het tijd dat hij of zij een eigen keuken krijgt! Deze speelkeuken belooft heel wat speeluren. Deze speelkeuken kan je bijvoorbeeld zelf als ouders geven en dan vraag je aan het bezoek alle aankleding en decoratie voor in de keuken.

Boeken

Eigenlijk zijn boeken altijd een goed cadeau. Bijna alle kinderen vinden het leuk om voorgelezen te worden. Naast dat kinderen ervan genieten, is het ook nog eens goed voor de taalontwikkeling. De collectie van Annie M.G. Schmidt is een echte aanrader. Niet alleen Jip en Janneke zijn erg leuk, ook Minoes en Puk van de Pettenflet zijn de moeite waard om te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *