7 december 2021

Welke verjaardagswensen heb jij? 

2 min read

Hiep, hiep, hoera: Je bent bijna 16 jaar. Je ouders hebben je de ‘opdracht’ gegeven om jouw wensen op te schrijven. Ieder jaar is het weer lastig. Wat vind ik leuk? Wat is er leuk voor een jongen van 16 jaar. Wij geven je een aantal tips. 

Scooter / Brommer

Je wordt 16 en dat betekent dat je vanaf nu een scooter mag gaan besturen. Tof en daar heb je al heel lang over zitten nadenken. Een scooter vragen aan je ouders is misschien wel iets te veel van het goede, maar je kan altijd vragen of ze een bijdragen willen leveren. Heb jij al wel eens gekeken naar een peugeot scooter? Kijk eens op de website van Robert De Vries Tweewielers. Hier staan de mooiste scooters voor jou op een rijtje!

Gadgets

Op jouw leeftijd ben je natuurlijk helemaal into de gadgets. Telefoons, playstation, JBL box of earpods. Heb jij nog wensen? Wellicht zijn er nog een aantal gadgets die jij graag wilt hebben, maar net het geld niet voor hebt. Deze kan je natuurlijk mooi vragen aan je ouders. 

Een dagje weg

Bij een cadeau denken we eigenlijk altijd aan iets tastbaars. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat jij alles al hebt wat je graag zou willen hebben. Heb je dan al eens gedachten aan een activiteit? Ben jij voetbalfan? Wat dacht je er dan van om met je vader een wedstrijd van je favoriete voetbalclub te bezoeken. Of ben jij helemaal wild van auto’s? Misschien kan jij dan wel een rondje ‘meerijden’ of het circuit van Assen of Zandvoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *